Rondalles Valencianes  

Durant molt anys, Enric Valor (Castalla, 1911- València, 2000) va aplegar nombrosos contes de tradició oral a les comarques de l’Alcoià, l’Alacantí i la Foia de Castalla, que el 1950 i 1951 van ser publicades a València per l’Editorial Torre amb el títol de Rondalles Valencianes. L’any 1985 van ser editades en 8 volums per la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià i publicades posteriorment per Edicions del Bullent en versió integra i resumida per Tàndem Edicions i Albatros. L’any 2015 Edicions del Bullent publicà l’adaptació per a estudiants de primària de Jordi Raül Verdú.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X