DESPRÉS DE SOTERRADA LA TENDRESA

Maria Beneyto (València, 1925 – 2011) és narradora i poeta. Cal destacar sobretot La dona forta (1967)  que, a més de ser una de les millors narracions valencianes escrites en els llargs anys de la postguerra, és també una novel·la d’autodescobriment i conscienciació de la condició i el paper de les dones en la seua època. La seua obra poètica ens presenta l’angoixa i el sentit de les limitacions humanes del nostre temps sempre des d’una marcada visió profundament femenina. És el que es pot veure de manera especial en Després de soterrada la tendresa (Edicions Bromera, 1993), però també en Ratlles a l’aire (1956), Elegies de pedra trencadissa (1997) i altres obres de l’autora.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X