FALSE FRIENDS

Salvador Company (València, 1970) ha consolidat, en poc més de tres lustres, una sòlida trajectòria literària, amb fites com El cel a trossos (2001) Voleriana (Premi Documenta 2002), Lawn tennis (2004), Silenci de plom (Premi Joanot Martorell 2008 i de la Crítica dels Escriptors Valencians) i Sense fi (Premi Ciutat de Tarragona de Novel·la Pin i Soler 2015), False Friends (Més Llibres, 2017). El seu prestigi ve donat per la qualitat de la seua prosa, que es vehicula en les seues històries amb un estil dens i treballat, farcit de digressions, jocs de paraules i períodes llargs i substanciosos.  

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X