LA CASA BUIDA

Jaume Pérez-Montaner (L’Alfàs del Pi, 1938) poeta, assagista i traductor. Ha sigut professor universitari al Queens College, de la City University de Nova York, al Lewis Clark College de Portland, Oregon, i a la Universitat de València. Director de diverses revistes especialitzades i president entre el 1999 i el 2007 de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Autor de nombrosos estudis sobre temes literaris d’autors com March, Estellés, Fuster o Brossa,  és també un dels poetes valencians més reeixits de les darreres dècades. Entre els seus poemaris cal destacar Adveniment de l’odi (1976), Museu de cendres (1980), L’heura del desig (1985), Màscares (1992), La mirada ingènua (1992), Fronteres (1994), L’oblit (1996) i Solatge (2009). La casa buida (2014), guardonada amb el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot, 2013 és un llibre de poemes en el que es mostra el més essencial de Pérez-Montaner junt a un sentiment de lucidesa desolada que recorre tot el llibre.  

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X