LA TERRA INTERIOR I ALTRES POEMES

La terra interior i altres poemes és un recull poètic de Vicent Berenguer (Banyeres de Mariola, 1955), que obtingué el Premi de la Generalitat al millor llibres editat en el 2011. Refet amb cura per ell mateix i amb pròleg de D. Sam Abrams, s’hi compon de quatre parts escrites entre els anys 1989 i 2008: La terra interior (1989), Imitació de la soledat (1990), L’home no confia en la ciutat (1996) i Altres poemes (1996-2008). La terra interior i altres poemes és el número 100 de la col·lecció de poesia de Denes, Edicions de la Guerra, fundada i dirigida pel mateix Berenguer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X