L’EROSIÓ

L’erosió (Edicions 62) 2010 té el seu origen en unes anotacions de diari d’agost de 1998, quan Antoni Martí Monterde (Torís, 1968) es trobava a l’Argentina. Reescrit de tornada a Barcelona, és un relat que desborda el tradicional llibre de viatge per articular l’assaig, el diari, la prosa poètica i  el conte. La vida als Cafès, les llibreries de vell, els ports desballestats, les estacions de ferrocarril sense trens, la mateixa escriptura del diari, les ruïnes de la modernitat, tot plegat fa de L’erosió un llibre insòlit en l’actual narrativa. Altres obres de l’autor: Els vianants (1995), J.V.Foix o la solitud de l’escriptura (1998) i El faro de Løndstrup. Assaig sobre la memoria moral dels espais (2015).  

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X