CANÇONS DE TERRA I DE MAR

Cançons de terra i de mar (Publicacions de la Caixa d’Estalvis i Socors de Sagunt) de Lluís Guarner (València, 1902-1986), junt a Recança de tardor (1949) un dels pocs poemaris en valència de l’autor i mostra del neopopulisme líric de l’època, fou publicada originalment l’any 1921 en una edició molt limitada i no venal. El 1936 la Societat Castellonenca de Cultura preparà una nova edició que, per les circumstàncies bèl·liques, a penes si es va distribuir i acabà destruïda en el local on estava emmagatzemada. La present edició fou publicada l’any 1987. El 1985 va obtenir Lluís Guarner el Premi de les Lletres Valencianes.  

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X