CONFIDENCIAL

Beatriu Civera (1914-1995) va publicar el recull de contes Confidencial (1986) a l’editorial Gregal. També́ ha editat tres biografies: la de l’organista Cavanilles, la de l’erudit d’Oliva Gregori Maians i la del pintor Vicent López. Va traure al mercat dues novel·les a l’editorial Sicània: Entre el cel i la terra (1956) i Una dona com una altra (1961), així com diverses narracions a revistes de València i de Barcelona. Va guanyar el premi Joan Senent de València amb la novel·la, per ara inèdita, La crida indefugible. Amb el recull de contes Vides alienes (1975), publicat per l’editorial Selecta de Barcelona, va guanyar el premi Víctor Català de l’any 1974. En la seua obra reflecteix la vida quotidiana i els ambients de les terres valencianes.  

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X