EL CERCLE DE LES ÀNIMES

Entre els poemaris de Júlia Zabala (València, 1975) cal destacar El mateix silenci (1995) i Raïm de vent (1996). El cercle de les ànimes (Pagès Editors, 2005) va obtindre el premi Màrius Torres 2004. Un fragment ens pot indicar el sentit i la força dels poemes: “Si alguna vegada perds la teua fe en mi / sabràs que hem arribat al final del camí, al final d’aquest buit. / Dibuixaria un mapa mut i em perdria pels carrers de Babilònia / a la recerca d’una planta màgica que em cure les ferides de la incredulitat. / Les dones no ploren però jo ja he jugat la meua vida / a una sola carta que encara no he gosat destapar.”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X