ELS HORTS

Martí Domínguez Barberà (Algemesí 1908-València 1984) fou un periodista i escriptor que dirigí Las Provincias fins que fou acomiadat pel seu discurs “Valencia, la gran olvidada” sobre les conseqüències de la gran riuada del 1957 en l’acte de la proclamació de la fallera major de l’any 1958. Els horts, publicada en 1972 i posteriorment per Bromera el 1994, descriu l’alta burgesia rural de les comarques centrals valencianes, i L’ullal. Domínguez Barberà conreà també la poesia (Arbres, Flor Natural dels Jocs Florals de València de 1955), l’assaig (Els Borja) i la narració de tipus costumista i religiós (Isaïes, profeta de Nadal). Així com el teatre amb les seues reconegudes obres Les malaenes (1947) i No n’eren deu? (1960).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X