LA GATERA

La gatera, premi XXXI Just M. Casero 2012 i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, editada per Amsterdam Llibres, és la quarta novel·la de Muriel Villanueva (València, 1976), després de Mares, i si sortim de l’armari?, Jo toco i tu ballesBaracoa. Escrita com una mena de dietari, La gatera esdevé una novel·la diferent i original en el seu plantejament. Muriel Villanueva ofereix al lector girs estilístics i un llenguatge directe amb força referències musicals, literàries i cinematogràfiques. Una experiment que juga amb el lector fins al final de la narració. Posteriorment, ha publicat Motril 86 (2013).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X