L’ANY QUE VAM CÓRRER PERILLOSAMENT

Publicada per Bromera l’any 2012, és una novel·la centrada en el món de les competicions de motos. Manuel Joan i Arinyó (Cullera, 1956) és un poeta i narrador amb més de trenta obres publicades en diversos gèneres, des de les novel·les policíaques, a les eròtiques, aquelles que evoquen la infantesa, llibres infantils i juvenils així com poesia.  Autor molt guardonat, els últims anys ha obtingut el Premi Ciutat de Sagunt 2009 amb Fem un trio, i el 2010, amb L’atzucac del perdedor, guanya el XV Premi Enric Valor de Narrativa, convocat per la Diputació d’Alacant. També ha obtingut el Vila de Puçol per El cas Peníscola.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X