LES VEUS I LA BOIRA

Vicent Usó (Vila-real, 1963), historiador especialitzat en història contemporània i periodista, aprofita la seua professió per posar-la al servei de la narrativa de ficció. Totes les seves novel·les ho palesen. També aquesta, Les veus i la boira (Edicions Bromera, 2015), guanyadora del Premi Alfons El Magnànim València de Narrativa 2015. És una narració coral, amb tretze veus que la composen; la boira fa referència tant a la ubicació de gran part de l’acció: les Illes Columbretes, sempre envoltades de broma, com, en sentit figurat, a la intriga que plana de principi a fi sobre la trama.  

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X