OH: LLIBRE DE LES HORES

Publicat per Edicions 96,  és un projecte de Joan Navarro (Oliva, 1951) i el pintor Pere Salinas que juga amb la metàfora, la sorpresa, la màgia i l’esclat del sentits. Un laberint d’entrada i de sortida, espirals que es creuen i es fonen, on cada pàgina és única i plural, individual i part d’un tot global, un desafiament que val la pena acceptar sense embuts ni mitges tintes. Joan Navarro és un artista total. Als 22 anys obtingué el premi de poesia Vicent Andrés Estellés pel llibre Grills esmolen ganivets a trenc de por (1974). L’any 2005 va ser guardonat amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians pel recull Magrana (2004), i el 2010 amb el Premi Carles Salvador per A deslloc (2010). Fruit de la seva col·laboració amb el pintor Pere Salinas han aparegut els volums Atlas (correspondència 2005-2007) (2008), Grafies·Incisions (2010) i O: Llibre d’hores (2014), Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians de poesia. El 2014 rep el Premi Ausiàs March de poesia de Gandia amb El plom de l’ham. Ha traduït al català i al castellà obres de P. Bichsel, Marinetti, E. Montale, Pasolini i de les poetes brasileres contemporànies Orides Fontela, Elisa Andrade Buzzo i Lígia Dabul. Part de la seva obra ha estat traduïda a l’alemany, l’anglès, el castellà, l’eslovè, l’èuscar, el francès, l’hebreu, l’italià, el japonès i el portuguès.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X