PAÍS PERPLEX

Editat per 3i4 el 1974 després d’aconseguir el premi Joan Fuster d’assaig. Josep Vicent Marquès (València, 1943-2008) fou un dels fundadors de la sociologia valenciana, alhora que un referent tant intel·lectual com polític, amb la seua gran implicació i compromís social durant la transició. País perplex està considerat com un dels millors llibres publicats sobre la identitat valenciana, el qual es va convertir en la primera elaboració seriosa i crítica amb el treball de Joan Fuster, i una obra que inspirava una acció política més arrelada al poble valencià, a partir del que ell denominava la ‘fosca consciència’.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X