SERENA BARCA

Maria Josep Escrivà (Gandia, 1968) és un referent de la poesia valenciana actual, no només com a autora, sinó també com a dinamitzadora de l’espai i el temps literari. Ha organitzat tertúlies a València i Gandia i ha estat present en diversos festivals de poesia. Durant anys ha sigut la responsable de la secció de Literatura del CEIC Alfons el Vell de Gandia i dirigeix la col·lecció de plaquetes «Razef» d’Edicions 96, on fa de correctora i editora. Serena barca és el cinquè llibre de Maria Josep Escrivà (Edicions del Buc). Els seus poemes han estat traduïts al castellà, a l’italià, al croat, a l’eslovè, al basc, al francès i a l’alemany.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X