VALÈNCIA NORD

En València Nord (Edicions del Buc), Teresa Pascual (El Grau de Gandia, 1952) ofereix una poesia variada, profunda i colpidora, cisellada amb una austeritat i un rigor d’altura. “Incideix en les profunditats i els límits de la paraula, reflexiona i explora les relacions entre la paraula i el cos». L’autora es donà a conèixer amb el seu primer poemari Flexo, guardonat amb el premi Senyoriu d’Ausiàs March 1987, guanyant poc després el premi Vicent Andrés Estellés amb Les hores. Està antologada, entre d’altres, en els reculls Camp de mines. Poesia catalana del País València, 1980-1990Trenta poetes catalanes del segle XX.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X