VINDRÀ LA MORT I TINDRÀ ELS TEUS ULLS

Amb aquesta novel·la publicada per Bromera Urbà Lozano (Alginet, 1967) va guanyar el Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià 2016. Un mena de memòries del protagonista que torna al poble després de passar mitja vida a Sicília, on no falten fets sorprenents que ha ocultat i que solament ara, gràcies a la intimitat que li proporciona el dietari, s’atreveix a revelar. En la trajectòria literària d’Urbà Lozano abunden reconeixements com el Premi Vila de Puçol, rebut en 2005 per la Màquina ronca; el Premi Vila de Teulada 2006, per Femení singular; o el Premi Constantí Llombart-Ciutat de València 2007, per Plagis.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X